Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πιπεριές γεμιστές με τυρί





Υλικά

1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους
750 γρ. τυρί φέτα
4 αυγά
4-5 ώριμες ντομάτες
Λάδι για τηγάνισμα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και το βούτυρο. Τις βάζουμε στη φωτιά να σιγοβράσουν, ή σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου, ώσπου να πήξει το αυγό.



Wine Enthusiast Web Edition

Wine News | Decanter